кандела

Ljubezen na smrt …

Objavil kandela, dne 8.06.2008

… ali Ljubezen do Matjaža Pograjca. Odkar sem videla predstavo Betontanca Dance or die in Ljubezen na smrt v izvedbi SMG za katerima se skriva Slovencem vsekakor premalo poznani režiser, sem se odločila, da bom spremljala kje in kdaj se da videti še druge predstave, ki v sebi nosijo tega fenomenalnega ustvarjalca.

Seveda ne gre brez odličnih igralcev Mladinskega gledališča, ki so se v predstavi Ljubezen na smrt z vso resnostjo predali vlogi kuharjev, gostiteljev in kabaretistov. Bili so vsestransko odlični :)

ljubezen na smrt

Zaradi različnih občutkov, ki so se v moji glavi in ustih porajali iz minute v minuto, sem se odločila, da o predstavi-večerji ne bom dolgovezila. Povem vam samo, da smo bili obiskovalci1 restavracije v SMG mogoče še najbolj navdušeni nad hrano, ki je razvnela vsa naša čutila. Bilo je fantastično. Če boste imeli priložnost si predstavo oglejte. Navdušila vas bo.

ljubezen na smrt

Se že veselim naslednje Matjaževe režije … Moje pesmi, moje sanje.

 1. Med njimi smo bili tudi blogerji Irena, Nina, Seks, Teoo in midva s Piromanom[]
 • Share/Bookmark

7 odgovorov v “Ljubezen na smrt …”

 1. Pi.Roman Pi.Roman pravi:

  Zbudil sem se natanko ob 4:00 in vsaj 15 minut nisem razmišljal nič drugega kot to, kako dobro smo jedli pri Pograjcu. Pa tista muzika! Fenomenalno. Bravo Matjaž, bravo SMG!

 2. teoo pravi:

  Spat sem šel natanko ob 4:00 in vsaj 15min nisem razmišljal nič drugega kot to, ali se vrtim jaz ali soba. Pa tiste tekile! Fenomenalno. Bravo Matjaž, bravo SMG in bravo moje punce!:)

 3. irena irena pravi:

  fakof, jst sem šla spat natanko ob 5:17 in nisem razmišljala nič drugega kot to, ali bom čez pet ur prisebna ali ne. Nisem bila. :)

 4. ninamalina ninamalina pravi:

  naj še tukaj povem.. najhujši maček ever! ampak je bilo vredno :D

 5. teoo teoo pravi:

  lol. btw, 100€ je šlo:D

 6. kandela kandela pravi:

  Norci ;) Jaz sem bila pa ob 6.30 sicer še zelo zalimana, ampak zelo srečna, da sem šla spat že malo po polnoči, drugače ne vem, kako bi zdržala 8-urno sedenje za računalnikom, ko sem si služila denar :)

 7. Luka pravi:

  Ste se ga morali zabavat ej.